• Company Assisstance
  • Boekhouding
  • Fiscaliteit
  • Startersbegeleiding
  • Gratis eerste advies

 

Tarieven

Vraag je je af wat een boekhouder kost? Bij Company Assistance werken we met vaste pakketprijzen/en met uurtarieven en rekenen we onze diensten af per maand of kwartaal. Deze pakketten en tarieven zijn op maat van de gekozen rechtsvorm en kunnen verder uitgebreid worden volgens je wensen aan een vast tarief per extra dienst. Je krijgt vooraf een duidelijke indicatie van de kostprijs zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Heb je vragen over boekhouden voor verenigingen en welke tarieven we daarvoor hanteren? Ook daar helpen we graag bij.

Tarieven per rechtsvorm
Hieronder vind je een overzicht van de tarieven voor boekhouden per rechtsvorm.

Start je als eenmanszaak, vennootschap of VZW? klik hieronder door naar onze tarieven.

Omdat persoonlijk contact belangrijk is als het over je boekhouding gaat, maar je vast geen tijd wilt verliezen met heen-en-weer rijden, communiceer je met ons via chat of e-mail. Ideaal om vlug heen en weer te koppelen op het moment dat, en de manier die, jou het best past. Bovendien gebruiken wij de nieuwste technologie die ons staat stelt minder tijd te besteden aan verwerking maar meer aan advies. Dit reflecteert zich ook in onze prijzen.

Heb je nog vragen over hoe veranderen van boekhouder? Of heb je nog geen boekhouder en wil je met ons samenwerken? Aarzel niet om ons te contacteren.